Download Free FREE High-quality Joomla! Designs • Premium Joomla 3 Templates BIGtheme.net

KBC BEŽANIJSKA KOSA DODELIO POSEBNO PRIZNANJE NJ.K.V. PRINCEZI KATARINI

Njeno Kraljevsko Visočanstvo Princeza Katarina prisustvovala je svečanosti povodom obeležavanja 61 godine postojanja KBC „Bežanijska kosa“ i tom prilikom dobila posebnu zahvalnicu za doprinos radu i poslovanju ovog kliničko bolničkog centra.

„Velika mi je čast što sam sa vama danas na vašoj proslavi. Želim da vam čestitam godišnjicu i da vas sa velikim zadovoljstvom obavestim da će moja Fondacija donirati jedan sterilizator u vrednosti od 750.000 dolara vašoj bolnici, a pored toga obezbediće sterilizatore za još 3 bolnice. Hvala vam na tome što ste prepoznali naš trud i zalaganje, koristim ovu priliku da vas pozovem da se pridružite i Konferenciji srpske medicinske dijaspore koja će biti održana od 21. do 23. juna u hotelu Hajat u Beogradu“, rekla je Njeno Kraljevsko Visočanstvo Princeza Katarina.

Plaketu je Princezi Katarini uručila dr Marija Zdravković, direktorka KBC Bežanijska kosa, a pored Princeze, plakete su primili i dekan Medicinskog fakulteta u Beogradu prof. Nebojša Lalić, Zamenik gradonačelnika Beograda Andreja Mladenović, kao i predstavnici Ministarstva zdravlja, Sekretarijata za zdravstvo, Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja.