Download Free FREE High-quality Joomla! Designs • Premium Joomla 3 Templates BIGtheme.net

Početna

Sačuvajte datum

11. Konferencija Srpske Medicinske Dijaspore

17. – 18. jun 2021. 

ONLINE

Pismo NJ.K.V. Princeze Katarine

Poštovani doktori,

Dozvolite mi da Vas podsetim na predstojeću jedanaestu „Konferenciju srpske medicinske dijaspore 2021“, koja će se ovog puta održati online 17. juna 2021. Bilo bi divno ukoliko bi nam ste se pridružili. Ova konferencija organizivona je u saradnji sa Ministarstvom zdravlja Republike Srbije, Medicinskim fakultetom Univerziteta u Beogradu, Svetskom zdravstvenom organizacijom, Srpske lekarske komore. Kraljevskog medicinskog odbora, a pod pokroviteljstvom mog supruga i mene.

Ideja za organizovanje konferencije potekla je iz mnogobrojnih sastanaka i diskusija s našim lekarima u zemlji, kao i sa lekarima koji žive i rade u inostranstvu. Zadržali smo moto “Medicina u svetu i u Srbiji”, jer se model koji on predstavlja pokazao kao veoma uspešan, i na njemu nastavljamo da širimo našu delatnost.

Naš glavni cilj je da na jednom mestu okupimo naše lekare iz dijaspore, kao i međunarodne zdravstvene stručnjake. Oni će podeliti svoja iskustva i znanje i time podstaći razvoj medicine, profesionalnu saradnju i podršku otadžbini stvarajući novu, širu mrežu, učvršćenjem kolegijalne solidarniosti i prijateljstva. Nadamo se da ćete imati koristi od ove konferencije, sticanjem znanja i u uspostavljanjem veza sa vašim kolegama iz inostranstva.

Molim Vas da posetite naš vebsajt www.sdm.rs i podelite ove informacije sa svojim kolegama i prijateljima.

Unapred se radujem Vašem što skorijem pozitivnom odgovoru!

Iskreno Vaša,

Nj.K.V. Princeza Katarina