Download Free FREE High-quality Joomla! Designs • Premium Joomla 3 Templates BIGtheme.net

Početna

Sačuvajte datum

13. Konferencija srpske medicinske dijaspore

15 – 17. jun 2023. 

Beograd, Srbija

Поштовани доктори, 

Задовољство ми је да Вас позовем на „Тринаесту конференцију српске медицинске дијаспоре 2023“, која ће се одржати од четвртка 15. до суботе 17. јуна 2023. Ваше учешће би било од великог значаја за нашу Конференцију и здравствени систем Србије.

Ове године ће бити комбинација онлајн и конференције уживо, тако да ће лекари из целог света моћи да прате предавања путем интернета. Са сваким новим учесником имамо прилику да се драгоцено знање размени, на добробит свих.

Конференција се организује у партнерству са Министарством здравља Републике Србије, Медицинским факултетом у Београду, Светском здравственом организацијом, Лекарском комором Србије, Краљевским медицинским одбором, и под покровитељством Њихових Краљевских Височанства Престолонаследника Александра и Принцезе Катарине.

Концепт Конференције проистекао је из бројних сусрета и разговора са нашим лекарима у отаџбини, али и са лекарима у иностранству. Задржали смо мото „Медицина широм света и у Србији“, јер се показао као веома успешан модел на коме бисмо желели да наставимо да се ширимо и развијамо, а свако појединачно искуство и дељење нечег новог је веома драгоцено.

Наш главни циљ је да окупимо лекаре из дијаспоре, као и међународне медицинске стручњаке да се удруже. Лекари из иностранства ће пренети своја искуства и знања и подстаћи развој и сарадњу у подршци здравственом систему Србије кроз промоцију солидарности, пријатељства и размене знања. Надамо се да ћете и Ви имати користи од ове Конференције и успоставити нове везе.

Молим Вас, посетите веб страницу Конференције www.sdm.rs и молим Вас, поделите информације о њој са својим колегама.

Унапред се радујем Вашем што скоријем позитивном одговору да ћете учествовати на нашој Конференцији, која ће се одржати од 15. до 17. јуна 2023. године.

С поштовањем,

Њ.К.В. Принцеза Катарина