Download Free FREE High-quality Joomla! Designs • Premium Joomla 3 Templates BIGtheme.net

Početna

Ubeležite datum
11. Konferencija Srpske Medicinske Dijaspore
18 – 20 Jun 2020 
Beograd, Srbija

 

Pismo NJ.K.V. Princeze Katarine

Poštovani doktori,

Dozvolite mi da Vas podsetim na predstojeću desetu „Konferenciju srpske medicinske dijaspore 2019“, koja se održava u Beogradu, od 20. do 22. juna 2019. Bilo bi divno ukoliko bi nam ste se pridružili. Ova konferencija organizivona je u saradnji sa Ministarstvom zdravlja Republike Srbije, Medicinskim fakultetom Univerziteta u Beogradu, Svetskom zdravstvenom organizacijom, Srpske lekarske komore. Kraljevskog medicinskog odbora, a pod pokroviteljstvom mog supruga i mene.

Ideja za organizovanje konferencije potekla je iz mnogobrojnih sastanaka i diskusija s našim lekarima u zemlji, kao i sa lekarima koji žive i rade u inostranstvu. Zadržali smo moto “Medicina u svetu i u Srbiji”, jer se model koji on predstavlja pokazao kao veoma uspešan, i na njemu nastavljamo da širimo našu delatnost.

Naš glavni cilj je da u Srbiji okupimo naše lekare iz dijaspore, kao i međunarodne zdravstvene stručnjake. Oni će podeliti svoja iskustva i znanje i time podstaći razvoj medicine, profesionalnu saradnju i podršku otadžbini stvarajući novu, širu mrežu, učvršćenjem kolegijalne solidarniosti i prijateljstva. Nadamo se da ćete imati koristi od ove konferencije, sticanjem znanja i u uspostavljanjem veza sa vašim kolegama iz inostranstva.

Molim Vas da posetite naš vebsajt www.sdm.rs i podelite ove informacije sa svojim kolegama i prijateljima.

Unapred se radujem Vašem što skorijem pozitivnom odgovoru i našem susretu u Beogradu u junu.

Iskreno Vaša,

Nj.K.V. Princeza Katarina

23.05.2017. KBC BEŽANIJSKA KOSA DODELIO POSEBNO PRIZNANJE NJ.K.V. PRINCEZI KATARINIviše o tome

 

Fotografije sa ranijih konferencija